Gratis minicursus - Ik word de kapitein in mijn leven

De route naar gezondheid, liefde en succes!

22-29 maart 2023

Schrijf je nu in!

 

Meer gezondheid, liefde en werkplezier binnen handbereik!

Ontdek in een week hoe je je gezondheid, relaties en werkplezier een enorme boost geeft! Tijdens deze intensieve minicursus leer je dagelijks nieuwe vaardigheden en tools waarmee je de kwaliteit van jouw leven drastisch verbetert. Wanneer je dit toepast en zelf echt de leiding over je leven wilt nemen, heb je geen jarenlange therapie meer nodig: je wordt de kapitein in je leven. En het allermooiste? Deze cursus is helemaal gratis!

Het programma

De cursus vindt plaats van woensdag 22 maart tot en met woensdag 29 maart. Gedurende de cursus kun je elke dag deelnemen aan een online live les. Een les duurt 1 tot 1,5 uur. Elke les zoomen we in op een specifiek thema. Je leert vaardigheden en ontvangt inzichten waarmee je enorme  stappen kunt zetten in jouw leven. Je hoeft niet persé live aanwezig te zijn bij de lessen. Je kunt de opnames nakijken tot en met zondag 2 april.

Als je aan het eind van het programma voelt dat jij nog meer stappen wilt gaan zetten, dan kun je meedoen met de vervolgcursus (start maandag 3 april).

Woensdag (20:00 – 21:00) – Kick-off!

Tijdens deze eerste les brengen we jouw status quo en wensen in kaart. We gaan in op jouw motivatie om de kapitein in jouw leven te worden. Daarnaast kijken we naar wat jou daarin tot nu toe heeft tegengehouden. Je leert een eerste energetische oefening die je helpt om je rustig en veilig te voelen in turbulente tijden zoals deze.

Donderdag (20:00 – 21:00) – Keuzes!

In deze les kijken we naar jouw besluitvaardigheid en de kwaliteit van jouw beslissingen. Ben jij een twijfelkont, ben je bang om verkeerde beslissingen te nemen of laat je anderen liever voor jou beslissen? In deze sessie leer je hoe je zelf snelle, krachtige en juiste beslissingen kunt nemen met behulp van jouw lichaam en energielichaam. Dit gaat je veel tijd en stress besparen! Tenslotte leer je een oefening waarmee je je chakra’s kunt versterken.

Vrijdag (20:00 – 21:00) – MOVEN!

Vandaag komen we in beweging! Je leert een bijzondere vorm van bewegen die niets met dansen te maken heeft, maar er op het eerste gezicht wel op lijkt. Met deze oefening breng je emoties die vastzitten in jouw lichaam in beweging. Tijdens de beweging ontstaan inzichten waardoor je de emoties direct kunt loslaten. Je voelt je lichter en kunt je gaan richten op wat je werkelijk wilt. Laat je verrassen! Hou pen en papier bij de hand. 

Zaterdag (20:00 – 21:00) – Lichaamsproces

Op zaterdag laten wij alles los. Ik begeleid je in een visualisatie – een zogenaamd lichaamsproces. Kom aan in elke cel van je lichaam. Verbind je met het moment van nu. Je laat je dragen door je eigen innerlijke rust. Je opent de ruimte voor stilte in jou. Deze stilte maakt het ontvangen van nieuwe impulsen voor je mogelijk. Het laat je zien wat nu belangrijk is voor jou.  

Zondag (20:00 – 21:00) – Creatie

Vandaag leer je hoe je met je lichaam kunt creëren. Ook leer je wat er hier mentaal en emotioneel voor nodig is. We onderzoeken welke gedachten en overtuigingen je nu nog tegenhouden om te creëren wat je werkelijk in je leven wilt zien. We doen een oefening waarmee je je creatie en wensen leert te manifesteren. 

Maandag (20:00 – 21:00) – Emoties opruimen

Op maandag gaan we aan de slag met jouw emoties. Je leert hoe emoties jouw gezondheid, relaties en werk beïnvloeden. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat emoties en gevoelens uit het verleden jouw huidige leven beïnvloeden. Aan de hand van een casus leer je hoe je jouw emoties kunt opsporen en los kunt maken zodat ze jouw leven niet meer bepalen.   

Dinsdag (20:00 – 21:00) – MOVEN

Vandaag gaan we weer MOVEN! We gaan meer de diepte in. Je ervaart het verschil tussen organisch moven en musculair moven. Wat maakt het in jou los? Laat je verrassen door de informatie die jouw lichaam je schenkt tijdens het MOVEN. Je wordt de healer van jouw eigen leven. Al bewegend maak je je innerlijke tegenstanders zichtbaar en ter plekke besluit je: ‘het is nu genoeg’ en je laat het gaan. 

Woensdag (20:00 – 21:00) – Wrap up!

In deze laatste bijeenkomst gaan we evalueren: wat heb je meegenomen  uit dit programma? Welke stappen heb je kunnen zetten en welke stappen wil je nog nemen? Wanneer je nog vragen hebt, kun je deze voorleggen aan Regina. Ook heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de vervolgcursus waarin jij je toolset leert uitbereiden en de tools tot in hun finesse leert beheersen. Ruil jouw zeilbootje in voor een cruise ship! Leef zoals je werkelijk wilt leven. 

Over Regina

Regina is coach, masseur en energetisch therapeut met ruim 20 jaar ervaring. Regina groeide op in Oost-Duitsland ten tijde van de Berlijnse muur. Haar jeugd was uitdagend. Als kind al voelde Regina dat er meer was, dat er meer uit het leven te halen viel. Al op jonge leeftijd nam zij het besluit het heft in eigen handen te nemen: zij wilde en kon niet leven onder het juk van het communistische systeem. In de jaren 80 vluchtte zij naar Nederland en creëerde daar vastberaden een heel nieuw leven. Als coach en therapeut en leraar leert Regina mensen hoe zij dichter bij hun ware kern kunnen komen en meer innerlijke kracht, passie en motivatie voor het leven kunnen ervaren. Ze helpt je om je talenten te herkennen en in te zetten om zo het leven te creëeren wat waarnaar je ten diepste verlangt.

Ben jij er klaar voor om de kapitein in jouw leven te worden? 

Wat krijg je?

  • 7 online groepcoaching sessies van Regina
  • Héél veel tools en vaardigheden om jouw gezondheid, relaties en werkvreugde te verbeteren
  • De mogelijkheid om Regina vragen te stellen tijdens de sessies.
  • Toegang tot de opnames van de live sessies tot en met 2 april.

Investering

€ 0,-

Deze minicursus is helemaal gratis!