Move je leven vrij!

Word de kapitein in je leven met AuraMoven

15-31 mei 2023

Schrijf je nu in!

 

Leer hoe je meer welzijn, liefde en overvloed in jouw leven creëert!

In deze cursus leer je hoe je van je leven écht een feestje maakt. De cursus is bedoeld voor de mensen die hun leven redelijk op orde hebben, maar tegelijkertijd een verlangen hebben naar méér: meer vreugde, welzijn, schoonheid, liefde en overvloed. In deze cursus leer je hoe je met behulp van krachtig energiewerk de kwaliteit van jouw leven enorm kunt verbeteren. Je leert je diepste verlangens kennen, jezelf vrij te maken en jouw wensen te manifesteren, zodat je het leven kunt gaan leiden waarnaar je verlangt.

Ruil jouw roeibootje in voor een cruiseschip. Creër het leven waar je nu naar verlangt!

Drie weken lang intensieve groepcoaching

Elke week ontvang je drie online coaching sessies waarin je inzichten ontvangt en nieuwe energetische tools en vaardigheden leert. In de sessies heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen en hier coaching op te ontvangen.

Tijdens de sessies leer je:

  • Wat je ware verlangens zijn. 
  • Hoe emoties uit het verleden jou nog steeds beïnvloeden en hoe je jezelf daarvan vrijmaakt. 
  • Belemmeren gedachten en overtuigingen te identificeren en transformeren.
  • De juiste vragen te stellen, zodat de juiste informatie zich in jou ontvouwt. 
  • Hoe je je lichaam gebruikt om antwoorden te ontvangen, beslissingen te nemen en te manifesteren. 
  • Hoe je jezelf rustig en veilig laat voelen in turbulente tijden.
  • Jouw lichaamscellen te transformeren. 

Regina is een kei in het jou meenemen op haar schip. Om jou te laten voelen, ervaren en direct te laten toepassen hoe je met behulp van praktische oefeningen Jouw tools die je aangereikt krijgt om het roer in handen te nemen op jouw schip. Dank daarvoor Regina. Ik pas dagelijks het geleerde met succes toe in mijn leven.

Willemien

Heling door beweging: AuraMoven

Een belangrijke tool die je leert in deze cursus is het AuraMoven: een bijzondere vorm van bewegen die niets met dansen te maken heeft, maar er op het eerste gezicht wel op lijkt. Het AuraMoven richt zich op het losmaken en verwerken van emoties die zich hebben vastgezet in ons lichaam of energielichaam. Tijdens het bewegen (moven) ontstaan waardevolle inzichten waardoor je de emoties direct kunt loslaten. Je voelt je lichter en kunt je gaan richten op wat je werkelijk wilt. 

Deze online cursus is heel belangrijk voor mijn leven geweest (en is). Het heeft mij geleerd om volledig onafhankelijk te zijn van mijn gevoelens, waarbij ik soms geen raad mee weet. Ik ga dan aura-moven en dan kom ik in mijn lichaam die dan alle antwoorden geeft.
Iris

Praktische informatie

De cursus vindt plaats van maandag 15 mei tot en met woensdag 31 mei 2023. Drie keer per week krijg je een uur lang online live les. De lesdagen zijn op 15-17-19-22-24-26-29-30-31 mei van 20:00 tot 21:00. Tijdens de lessen is er ruimte om jouw persoonlijke vraagstukken te behandelen. Na de les kun je de opnames op je gemak terug kijken in een besloten Facebookgroep.

Over Regina

Regina is coach, masseur en energetisch therapeut met ruim 20 jaar ervaring. Regina groeide op in Oost-Duitsland ten tijde van de Berlijnse muur. Haar jeugd was uitdagend. Als kind al voelde Regina dat er meer was, dat er meer uit het leven te halen viel. Al op jonge leeftijd nam zij het besluit het heft in eigen handen te nemen: zij wilde niet langer leven onder het juk van het communistische systeem. In de jaren 80 kon zij door bijzonderheden naar Nederland komen en heeft vanuit daar een nieuw leven opgebouwd. Als coach en therapeut en leraar leert Regina mensen hoe zij dichter bij hun ware kern kunnen komen en meer innerlijke kracht, passie en motivatie voor het leven kunnen ervaren. Ze helpt je om je talenten te herkennen en in te zetten om zo het leven te creëeren wat waarnaar je ten diepste verlangt.

Ben jij er klaar voor om de kapitein in jouw leven te worden? 

Wat krijg je?

♦ 9 online groepcoaching sessies van Regina

♦ Héél veel tools en vaardigheden om van jouw leven een feest te maken!

De mogelijkheid om Regina vragen te stellen tijdens de sessies.

Investering

€ 79,-