Workshop - Ik ben niet alleen mijn lichaam

- ontwikkel je bovenzintuiglijke vaardigheden -

Word wakker in je eigen kracht

Ook jij hebt bijzondere talenten.

Die vormen samen je ‘intuïtie’ – en dat is precies wat je in deze cursus gaat ontwikkelen. Die bekende intuïtie bestaat in feite uit bovenzintuiglijke vaardigheden, zoals heldervoelen, helderzien, helderhoren en helderweten. Zelf beschik ik over vormen van heldervoelen en helderweten, en een lichte vorm van helderzien van energie. Welke talenten sluimeren in jou? Welke talenten gebruik je al?

Leer ze kennen, ontwikkelen en op een positieve manier inzetten. Met iedere veranderde gedachte en handeling verandert namelijk ook de toekomst. Het gaat erom ons te richten op een positief wereldbeeld. Niet alleen voor onszelf, maar voor de hele wereld. Dat is immers wat we in principe zijn: een stukje wereld. Wanneer we positief in het leven staan, geven wij een positieve impuls aan de omgeving en aan de wereld: we zijn écht met alles verbonden.

In deze cursus ga je dat ervaren. Op een down-to-earth-manier: we gaan simpelweg voortaan ons hele potentieel gebruiken. 
Het geeft ons de toegang tot een hogere dimensie van ons bestaan. Het bewust inzetten van deze vaardigheden biedt een breed spectrum aan mogelijkheden om je leven te veranderen.

In de cursus komen termen als bewustzijn en onderbewustzijn aan bod, net als authenticiteit, aura, bescherming en versterking van ons energieveld. Je werkt onder mijn begeleiding met concentratieoefeningen, meditatie en beweging.

 per Wanneer?

4x per jaar op een zaterdag.

15 februari 2020
2 mei 2020
19 september 2020
17 october 2020

Hoe laat?

Van 10:00 – 15:00 uur

Kosten per dagdeel

€ 95

Waar?

Praktijk Regina Cové
Denenburg 41
2591 AA Den Haag / Mariahoeve

Wat ga je leren?

Onderdelen van het programma

Fysieke aandacht:
Chakraleer, Polariteitsmassage, Voetreflexologie, Shiatsu

Mentale aandacht:
Hoe ga ik om met mijn gedachten. Hoe ga ik om met mijn gevoelens.
Welke invloed hebben mijn gedachten op mezelf en mijn omgeving.
Ben ik bereid verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedachten.

Praktische toepassing:
Training en oefening van verschillende vaardigheden zoals ademhaling.
Telepathisch uitzenden en ontvangen.
Kleuren ademen, ter versterking van je energieveld.
Toekomst opnieuw programmeren.
Zelfhealing met zicht op schaduwkanten, de erkenning en verandering ervan.

Resultaat

Aan het einde van de cursus sta je anders in het leven. Je hebt de technieken geleerd die je vanaf dan iedere dag kunt gebruiken om je leven positief te beïnvloeden.

Wil je ook graag komen? Meld je dan nu aan, je bent van harte welkom!

We vragen je naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen. We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit aan derden verstrekken.