De sleutels tot zelfbevrijding

6 maanden online & offline programma

start op 18 maart 2024

Schrijf je nu in!

 

Laat je dromen uitkomen!

In dit programma leer jij jouw sleutels tot zelfbevrijding te vinden en toe te passen. Je weet waar jij moet beginnen om je wensen en plannen om te zetten in acties. Je ontdekt wat jou werkelijk plezier doet en hoe dat tot realisatie gaat leiden.

Het programma is ook voor jou wanneer je ervaart dat je snel terugvalt in oude gewoontes en alles wat je begint al snel tot stilstand komt. Dit programma is dan een prachtige training voor gezonde zelfdiscipline en genezing.

Creëer het leven waar je naar verlangt!

Zes maanden lang groepcoaching en training

Het programma bestaat uit 6 online en 6 offline coaching- en trainingsessies waarin je coaching ontvangt en nieuwe energetische tools en vaardigheden leert. Je leert verschillende eenvoudige maar krachtige technieken voor zelfhealing. Deze technieken kun je niet alleen voor jezelf gebruiken, maar ook de mensen in je omgeving.

Tijdens de sessies gaan we aan de slag met:

  • Ademhalingsoefeningen voor diepe ontspanning. 
  • Zelfbehandeling met voetreflexmassage en shiatsu
  • Werken met chakra’s en energieën
  • Stemvorktherapie
  • Meditatie
  • AuraMoven (bewustwording en mindfulness in beweging

Je hebt tijdens de bijeenkomsten altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of mij jouw casus voor te leggen.

Regina is een kei in het jou meenemen op haar schip. Om jou te laten voelen, ervaren en direct te laten toepassen hoe je met behulp van praktische oefeningen jouw tools die je aangereikt krijgt om het roer in handen te nemen op jouw schip. Dank daarvoor Regina. Ik pas dagelijks het geleerde met succes toe in mijn leven.

Willemien

Heling door beweging: AuraMoven

Een belangrijke tool die je leert in deze cursus is het AuraMoven: een bijzondere vorm van bewegen die niets met dansen te maken heeft, maar er op het eerste gezicht wel op lijkt. Het AuraMoven richt zich op het losmaken en verwerken van emoties die zich hebben vastgezet in ons lichaam of energielichaam. Tijdens het bewegen (moven) ontstaan waardevolle inzichten waardoor je de emoties direct kunt loslaten. Je voelt je lichter en kunt je gaan richten op wat je werkelijk wilt. 

Deze online cursus is heel belangrijk voor mijn leven geweest (en is). Het heeft mij geleerd om volledig onafhankelijk te zijn van mijn gevoelens, waarbij ik soms geen raad mee weet. Ik ga dan aura-moven en dan kom ik in mijn lichaam die dan alle antwoorden geeft.
Iris

Praktische informatie

De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende maandagen in 2024:

 18 maart (online), 8 april, 22 april (online), 6 mei, 13 mei (online), 10 juni, 24 juni (online), 1 juli, 29 juli (online), 2 september, 23 september (online), 30 september (offline).  

We werken online en offline. De offline vinden plaats in Den Haag, Denenburg 41.

Om een intieme setting te waarborgen, bestaat de groep uit maximaal 12 deelnemers.

 

Regina geeft je de inspiratie om je wensen waar te maken, want alles is mogelijk…
Azra

Over Regina

Regina is coach, masseur en energetisch therapeut met ruim 20 jaar ervaring. Regina groeide op in Oost-Duitsland ten tijde van de Berlijnse muur. Haar jeugd was uitdagend. Als kind al voelde Regina dat er meer was, dat er meer uit het leven te halen viel. Al op jonge leeftijd nam zij het besluit het heft in eigen handen te nemen: zij wilde niet langer leven onder het juk van het communistische systeem. In de jaren 80 kon zij door bijzonderheden naar Nederland komen en heeft vanuit daar een nieuw leven opgebouwd. Als coach en therapeut en leraar leert Regina mensen hoe zij dichter bij hun ware kern kunnen komen en meer innerlijke kracht, passie en motivatie voor het leven kunnen ervaren. Ze helpt je om je talenten te herkennen en in te zetten om zo het leven te creëeren wat waarnaar je ten diepste verlangt.

Ben jij er klaar voor om jouw dromen waar te maken? 

Wat krijg je?

♦ 12 krachtige groepssessies van Regina

♦ Héél veel tools en vaardigheden om van jouw leven een feest te maken!

De mogelijkheid om Regina vragen te stellen tijdens de sessies.

Investering

€ 666,-