Individueel retraite weekend

- Kom in volledig contact met JEZELF -

Een opladend en verfrissend weekendverblijf in Woubrugge

Een wellnessweekend dat volledig om jou draait. Om jouw ontspanning en bewustwordingsproces. Dat klinkt toch fantastisch? Vol trots presenter ik je mijn nieuwe aanbod: een privé weekendretraite!

Wat houdt dat in?

Van vrijdagavond tot zondagmiddag volg je een goed gevuld programma bij mij thuis in het prachtige en rustige Woubrugge. Je overnacht thuis of je boekt een overnachting in de buurt. Ik leg je helemaal in de watten met drie heerlijke behandelingen (van 1-1,5 uur) en diverse oefeningen. Tijdens het weekend laat je je verwennen, rust je uit, ontspan je en nemen we een diepe duik in jouw persoonlijke ontwikkeling. We identificeren je talenten en vaardigheden en bespreken hoe je deze het beste kunt inzetten en ontwikkelen. Je doet veel waardevolle inzichten op. Het is net een weekendvakantie met een bijzondere inhoud: Het gaat alleen om jou.

“Het was zo fijn dat ik het jaarlijks zou willen doen. De volle persoonlijke aandacht die je krijgt. Dat je stilstaat bij jezelf. Het is zeker de moeite waard, een kadootje voor jezelf.” – Esther

Wanneer?

Data op aanvraag

Tijden 

Start vrijdag 19:30 

Einde zondag 15:00

 

Kosten

€ 490,- inclusief maaltijden, exclusief overnachtingen.

Neem contact op om de overnachtingsmogelijkheden te bespreken.

 

Locatie

Woubrugge, Zuid-Holland 

Het programma

Vrijdag

Rond 19.30u starten we het weekend rustig met een kopje thee, gevolgd door een korte wandeling door de natuur, langs het water. We sluiten deze avond af met een meditatie.

Zaterdag

 • Korte serie ochtendyoga en meditatie
 • Een heerlijk ontbijt
 • Een uitgebreide voetreflexmassage van 1 tot 1,5 uur. Via het werken met jouw voeten wordt duidelijk waar je krachten liggen en waar ontwikkeling mogelijk is. We maken hiervan een uitgebreide analyse.
 • Een lichte, smaakvolle lunchmaaltijd
 • Korte serie middagyoga
 • Een ontspannende hoofd- en handmassage van 1 uur
 • Een voedzame, lichte avondmaaltijd
 • Een kleine gezamelijke avondwandeling inclusief ademhalingsoefeningen

“De meditatie, de yoga en de massages waren heerlijk! En ook de stemvork therapie was bijzonder om te ervaren.” – Esther

“Het weekend is omgevlogen, een mooi teken dat het helemaal goed was!” – Eric

Zondag

 • Korte serie ochtendyoga met ademhalingsoefeningen
 • Een fantastisch ontbijt
 • Een shiatsu, voetreflex en stemvorkbehandeling (ongeveer 1 uur)
 • Een les over energieruimtes, het aura en het werken met stemvorken. Je leert hoe je je energielichaam kunt voelen, zien en voeden. (Heb je speciale vragen stuur deze vooral van te voren op.)
 • Een kleine lunchmaaltijd
 • Resumé: we staan stil bij wat dit weekend jou heeft gebracht: wat zijn je belangrijkste aandachtspunten, wat mag je loslaten en waar mag jij meer focus naar toe brengen.

In het programma zijn ruim voldoende rustmomenten ingebouwd, zodat je je even terug kunt trekken, een dutje kunt doen of een wandeling kunt maken.

Reserveren & overige info

De maaltijden tijdens dit weekend worden volledig op jouw wensen afgestemd. Naar wens ontvang je opnames van de meditaties en van de yogaoefeningen, zodat je ze na afloop thuis kunt luisteren. Ik vraag je om warme sokken of sloffen die je in huis kunt dragen.

Wil je je opgeven? Je plek staat voor jou gereserveerd met de betaling. Zodra de betaling is ontvangen, plan ik een kennismakingsgesprek met je in via zoom of skype. Daarin bespreken we ook wat je wensen zijn, waar je aan wilt werken en wat je wilt leren.

Ik verheug me op jou.

“Wat een heerlijk weekend! Niet alleen het eten was uitstekend, ook de behandelingen en oefeningen maakten dat ik helemaal verkwikt en voldaan weer naar huis ging.” – Eric

Wil je je opgeven? Meld je dan nu aan, je bent van harte welkom!

We vragen je naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen. We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit aan derden verstrekken.