Yoga

Pure ontspanning

Kom in balans

Yoga zorgt voor rust, balans en hernieuwde energie

 

Transformatie

Krachtigste hulpmiddel bij verandering

 

Ondersteuning in combinatie

Het beoefenen van yoga verhoogt de effectiviteit van de andere therapieën

 

Oefening in vitaliteit

Door de yoga oefeningen gaat je energie weer stromen

 

Yoga 

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskrietwoord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is meer dan een filosofie: ook een leefwijze en een oefenmethode voor het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken te zijn (zoals lichaam en geest, buiten en binnen, spanning en ontspanning). Hierdoor komen we uiteindelijk tot een natuurlijke staat van zijn, waarin het leven in zijn heelheid kan worden ervaren.

In het leven van de moderne mens is de balans tus­sen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Het resultaat van een yogales is dat je je diep ontspannen voelt.

 

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in of bel me om een afspraak voor een proefles te maken.

i

Kom proberen

Het beste leer je door te ervaren. Je bent dan ook van harte welkom voor een enkele sessie alvorens je een rittenkaart aanschaft.

Waar en wanneer

Yoga wordt meerdere keren per week gegeven op avonden in de praktijk in Den Haag. Overleg op welke avond nog plaats is. Het is ook mogelijk om een privéles te boeken.

Yogales, per uur

via een tienrittenkaart van € 90,00

Privé yogales, per uur

 

€ 9,-

€ 45,-

Yogalessen zijn niet declarabel.