Online cursus stemvorktherapie

Maak kennis met de kracht van frequenties

Online cursus stemvorktherapie

De stemvork is een simpel maar enorm effectief en efficiënt instrument dat zeker een plek verdient in jouw ‘EHBO apotheek’. Een (zelf)behandeling met stemvorken creëert rust, balans en vitaliteit in lichaam en geest. Stemvorktherapie biedt verlichting bij klachten als stress, angst, stemmingswisselingen, vermoeidheid, hoofdpijn en buikpijn. De stemvorken zijn fantastische ondersteunende tools voor deze bijzondere tijd waarin alles verandert, terwijl wij zelf nog niet weten waar alles naar toe gaat bewegen. 

In de online videocursus leg ik je stap voor stap uit hoe je jezelf en anderen met eenvoudige stemvorktechnieken in balans kunt brengen. Je leert werken met drie breed inzetbare stemvorken: de Ohm stemvork, de Meester stemvork en de Solfeggio 528 Hz stemvork. Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de bijzondere werking ervan ervaren.

Het werken met stemvorken is makkelijker dan je denkt: de klanken en trillingen die de stemvorken voortbrengen, weten precies de juiste plekken in je lichaam te vinden, zonder dat wij ze met onze beperkte mind hoeven aan te sturen. 

 

Wat leer je? 

 • Hoe je jezelf en anderen verlichting kunt bieden bij; angst, stress, hoofdpijn buikpijn of stemmingswisselingen. 
 • Hoe je het best met de stemvork omgaat, deze aanslaat en op het lichaam plaatst.
 • De eigenschappen en inzetbaarheid van de verschillende stemvorken.
 • Hoe je je waarnemingsorganen verfijnt, zodat je jouw energie, de energie van de ander en de frequenties van de stemvorken beter kunt waarnemen.

 • Jezelf fysiek en mentaal voor te bereiden op het werken met stemvorken, zodat je zuiver, efficiënt en effectief te werk gaat. 
 • Het doormeten en in balans brengen van de belangrijkste energiepoorten en energiecentra (chakras) van het lichaam. 
 • Hoe je het energieveld in en rondom het lichaam kunt opschonen en versterken. 
 • Stemvorksessie op de juiste wijze te starten en af te rond. 

“Het gebruik van de stemvork maakte dat ik weer thuiskwam in mijn lichaam. Het geluid en de trilling verstommen gedachten, puur ervaren en voelen staan op de voorgrond. Ik heb ook bewust ervaren dat energie zichtbaar en voelbaar is. Een cadeautje.”

Wat krijg je?

 • Minimaal 2 jaar toegang tot de online leeromgeving
 • 1,5 uur aan instructievideo’s inclusief schriftelijke toelichting
 • Een naslagwerk (pdf) waarin de stappen van de zelfbehandeling en de basisbehandeling duidelijk en beknopt staan samengevat
 • Een meditatie en oefeningen ter voorbereiding op het werken met de stemvorken
 • Gratis deelname aan periodieke online vraag- en antwoord sessies waarin cursisten al hun vragen over het werken met stemvorken kunnen voorleggen aan Regina

 

 • Je word onderdeel van de community en kunt deel te nemen aan besloten de live dagen waarin je onder leiding van Regina samen met andere cursisten kunt oefenen, vragen kunt stellen en ervaringen kunt uitwisselen
 • Let op: je dient zelf je setje stemvorken aan te schaffen via magna-mater.nl (2 Meesterstemvorken, 2 OM-stemvorken en eventueel 1 of 2 Solfeggio 528 Hz, maat medium, liefst met kurken handvat)

“Regina begeleidt je op professionele en bijzonder hartelijke wijze. Ik kan iedereen, alle energetisch werkende therapeuten in het bijzonder, aanraden deze zeer inspirerende cursus te volgen!”

Investering

 

 

De investering voor deze cursus bedraagt normaal gesproken €179,- inclusief btw. Voor het nieuwe jaar bied ik de cursus tijdelijk aan voor €79,- inclusief btw. Hiervoor ontvang je onbeperkt toegang tot de online cursusmaterialen. Daarnaast kun je als (oud)cursist van Regina tijdens en na de cursus mee doen met haar gratis online Q&A sessies over het werken met stemvorken.

Wanneer je zelf nog geen stemvorken in huis hebt, dien je naast de cursus een eigen set stemvorken aan te schaffen. Deze kun je bestellen via magna-mater.nl.

Indien je vragen hebt over deze cursus, neem dan gerust contact met mij op.