Workshop Move your life

Energetische tools voor meer zelfvertrouwen, inspiratie en innerlijke rust

Merk jij ook dat de energieën op aarde erg overweldigend zijn nu? We worden alle kanten op geschud! Dit kan ons uit balans brengen en klachten geven als slapeloosheid, vermoeidheid, verwarring en besluiteloosheid. Om je te helpen terug in je kracht te komen, organiseren wij een unieke workshop! Deze workshop brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!

Met simpele en effectieve energetische tools leer je gevoelens van angst, onzekerheid en twijfel te transformeren. Door contact te maken met je lichaamswijsheid krijg je meer inspiratie en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Het resultaat? Meer rust, zelfvertrouwen en kracht!

Wanneer je deze tools toepast, hebben afleidingen van buitenaf minder invloed op je. Je bent niet langer een speelbal van alles wat er om je heen gebeurt, maar hebt controle over hoe je je voelt. Je weet wat je wil en hoe je het wil en bent in staat vol vertrouwen jouw doelen, wensen en taken te realiseren.

Data

Zondag 7 juli  (omgaan met angst en onzekerheid)

Zondag 4/8 (Help, mijn omgeving ziet me niet!)

Zondag 22/9 (Help, mijn partner begrijpt me niet!)

Zondag 20/10 (Zelfliefde ervaren)

Zondag 24/11

 

Tijden

10:00 tot 14:00

Investering

38 euro 

Locatie

Denenburg 41, Den Haag

In deze workshop leer je hoe je: 

  • Onverwerkte emoties en gedachtenpatronen uit je lichaam beweegt.
  • Energieën die niet van jou zijn wegbeweegt.
  • Ruimte maakt voor nieuwe inzichten en informatie vanuit jouw kern.
  • Nieuwe mogelijkheden voor jezelf activeert.

Heling door beweging: AuraMoven

Een belangrijke tool die je leert in deze workshop is het AuraMoven: een bijzondere vorm van bewegen die niets met dansen te maken heeft, maar er op het eerste gezicht wel op lijkt. Het AuraMoven richt zich op het losmaken en verwerken van emoties die zich hebben vastgezet in ons lichaam of energielichaam. Tijdens het bewegen (moven) ontstaan waardevolle inzichten waardoor je de emoties direct kunt loslaten. Je voelt je lichter en kunt je gaan richten op wat je werkelijk wilt. 

Bewegen op muziek. Wat als het hoofd steeds minder dominant wordt en je lichaam met jouw persoonlijke thema, de ruimte krijgt om te reageren op wat er is? Ik heb het ervaren tijdens de workshop aura move met vier mede deelnemers onder begeleiding van Regina. Ik ben thuis gekomen in mijn lichaam en voel me dankbaar.
De muziek en het bewegen, maakten emoties los die kwamen en gingen. De ingrediënten zijn puur en simpel: je lichaam in beweging en muziek. De uitkomst voor mij is rust en vertrouwen. Ik ben nog aan het nagenieten en kijk op een andere manier naar mijn lichaam. Wow!!! Ik kijk uit naar meer.
Simone

Ik had al een klein tipje van de sluier mogen ervaren tijdens een individuele sessie. Dit keer was het met een groep van 4 mensen. Voelde voor mij fijn. Toen we begonnen waren er gedachten van: wat denken anderen van mij, doe ik het goed? Al vrij snel was er een spiegel tussen mij en 1 van de deelnemers. Zij voelde zich niet fijn en ik wist dat dit met mij te maken had. Merk dat ik in het dagelijks leven ook veel op mezelf betrek wat niet van mij is. Dat ik mij vaak niet goed genoeg voel maar ook dat ik het voor mezelf groter maak. Door de bewegingen kwam ik meer in mijn lijf. Kon ik mijn vervelende gevoel los koppelen en zien wat ik zelf steeds doe. Dus ook dat ik het zelf kan stoppen. Ik ga hier mee aan de slag ook al voel ik soms weerstand. Dank je wel Regina voor de begeleiding en de fijne groep waarin ik mijzelf durfde/ kon zijn.
Claudine

Het heeft mij een verdieping in vertrouwen gegeven (nadat ik de online-cursus had gedaan), dat ik alles via mijn lichaam kan loslaten, alle ballast en onzekerheden en dat mijn lichaam alle antwoorden geeft. Dit voelt ontzettend fijn.
Ook de oefeningen om de beste en hoogste energie bij mijzelf te herkennen, voelen en op te roepen om gelukkiger in het leven te komen staan is van onschatbare waarde, die ik nu in mijn dagelijks leven kan toepassen en waarbij ik ook andere b.v. in mijn werk in de zorg blijer kan maken.
Iris

We hebben  het auramoven als heel fijn ervaren. Weer een (grote)stap vooruit. Een compliment aan jou voor de goede begeleiding en duidelijke uitleg. Enorm bedank! We doen graag nog eens mee.

Anita

Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne ochtend (workshop body moven). Het was een waar cadeau! Voor onze groep heb je een veilige setting geschapen. Je hebt het talent om te zien wat eenieder van ons nodig heeft/had. Heerlijk om in een fijne groep te mogen experimenteren. Daarnaast: je speelsheid en enthousiasme werken aanstekelijk. Dank van een blij mens.

Carola

Praktische informatie

De cursus is geschikt voor iedereen die zich ertoe aangetrokken voelt.

Draag gemakkelijke kleding en neem het volgende mee:

– Water en een snack.

– Een notitieboekje en pen.

 

Ook meedoen?

Aanmelden kan via onderstaande knop
of vul hieronder het aanmeldformulier in.

Wil je je opgeven? Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op!

We vragen je naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen.
We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit aan derden verstrekken.