AuraMoven

AuraMoven: de sleutel tot jouw onbegrensde potentieel

AuraMoven is een veelzijdige tool die je op verschillende manieren kunt toepassen in je leven. Het zorgt voor een sterke verbinding met je lichaam. Het leert je om bewust in contact te zijn met je lijf, waardoor je toegang krijgt tot alle informatie die je nodig hebt voor jouw leven. Deze informatie ligt namelijk opgeslagen in elke cel van het lichaam. Door te AuraMoven activeer je synapsen en open je ruimtes in jezelf waarin je nieuwe talenten en vaardigheden kunt ontdekken en ontwikkelen. AuraMoven maakt je daarnaast bewust van vastzittende gedachten, gevoelens, emoties, handelingen en overtuigingen en helpt je deze in beweging te brengen. Het maakt de weg vrij voor grenzeloze mogelijkheden in jezelf.

AuraMoven helpt onder andere bij: 

  • angst en paniek (waaronder studieangst, faalangst, examenvrees)
  • fysieke pijn
  • onzekerheid en hulpeloosheid
  • stemmingswisselingen
  • ongeduldigheid
  • zelftwijfel en zelfafwijzing
  • en nog veel meer

Het doel van AuraMoven is niet om deze dingen te laten verdwijnen, maar om ze te erkennen en te accepteren, waardoor ze kunnen veranderen.

Hoe werkt het precies? Een voorbeeld

Stel dat je worstelt met een saboterende gedachte die steeds terugkeert: ‘Niemand houdt van mij.’ Deze gedachte hangt als een zwaar energieveld om je heen en beïnvloedt je gevoel van eigenwaarde.

Tijdens een AuraMoven-sessie neem je bewust de tijd om deze belemmerende gedachte in je aandacht te brengen. In plaats van te proberen de gedachte weg te duwen, accepteer je dat hij er is en laat je hem zijn zoals hij is. Vervolgens luister je naar een passend muziekstuk en laat je je lichaam intuitieve bewegingen maken. Terwijl je beweegt, breng je letterlijk de energie van de gedachte in beweging. Je realiseert je dat je de gedachte niet hoeft te verdringen of te bestrijden, maar dat je de vorm ervan kunt veranderen. Het is een krachtig proces van transformatie.

 Wat opmerkelijk is, is dat je merkt dat je niets meer hoeft te doen om van deze gedachte af te willen. In plaats daarvan neem je bewust de keuze om de gedachte te moven, waardoor je de leiding en verantwoordelijkheid neemt over je gedachten en gevoelens. Naarmate je verdergaat in dit proces, zul je al snel opmerken dat de saboterende gedachte naar de achtergrond verdwijnt.

 Nu komt de echte transformatie: Je kiest hoe je je in plaats van “Niemand houdt van mij” wilt voelen. Je kiest bijvoorbeeld voor de overtuiging: “De hele wereld houdt van mij.” Hoewel dit misschien in eerste instantie overdreven klinkt, begrijp je dat je jezelf toestemming geeft om groots te denken. Je voelt van binnen wat er met je gebeurt wanneer je je voorstelt dat de hele wereld van je houdt. Om dit gevoel te versterken en tastbaar te maken, beweeg je opnieuw op passende muziek. Je laat de muziek het gevoel van geliefd zijn vergroten en door je heen stromen. Je voelt de kracht en de vreugde van deze nieuwe overtuiging en laat het in elke vezel van je lichaam resoneren.

 Dit is het transformerende proces van AuraMoven. Door bewust met je gedachten en gevoelens om te gaan en ze te laten bewegen op de golven van muziek, kun je saboterende gedachten veranderen in positieve en krachtige overtuigingen. Het is een reis naar zelfliefde, empowerment en innerlijke groei.

Dit is slechts één voorbeeld. AuraMoven kent oneindige mogelijkheden. We kunnen alle gedachten, emoties en energieën moven.

Leer krachtige vragen te stellen

Bij het proces van het AuraMoven, gebruiken we tools uit de AuraChirurgie. Je leert om jezelf goede vragen te stellen, in plaats van de gebruikelijke, niet-constructieve vragen als: ‘Waarom overkomt mij dit?’. Je leert je af te vragen: ‘Wil ik me zo voelen?’, ‘Wil ik echt zo handelen?’, ‘Geeft me dat plezier?’ Deze vragen brengen je dichter bij je ware kern, je passie, je mogelijkheden, je levensvreugde, je talenten, je unieke vaardigheden. Daarnaast leer je heldere, krachtige keuzes te maken en jezelf te gaan waarderen en te erkenen.

Neem de leiding over jouw leven

AuraMoven opent de weg naar ons oneindige potentieel. Het mooie aan deze tools is dat het gaat om beweging. Zodra je besluit om een beperkende gedachte, gevoel, overtuiging of angst te (Aura)Moven, neem je de leiding en verantwoordelijkheid en opent zich de weg naar verandering. De energieën kunnen niet langer vast blijven zitten en jou blokkeren. Je opent je energieveld en je lichaam. Je activeert synapsen om zo de informatie te ontvangen die jou leidt naar gezondheid, welzijn, levensvreugde, inspiratie, talenten en natuurlijk oneindige mogelijkheden.

Bewegen op muziek. Wat als het hoofd steeds minder dominant wordt en je lichaam met jouw persoonlijke thema, de ruimte krijgt om te reageren op wat er is? Ik heb het ervaren tijdens de workshop aura move met vier mede deelnemers onder begeleiding van Regina. Ik ben thuis gekomen in mijn lichaam en voel me dankbaar.
De muziek en het bewegen, maakten emoties los die kwamen en gingen. De ingrediënten zijn puur en simpel: je lichaam in beweging en muziek. De uitkomst voor mij is rust en vertrouwen. Ik ben nog aan het nagenieten en kijk op een andere manier naar mijn lichaam. Wow!!! Ik kijk uit naar meer.
Simone

Ik had al een klein tipje van de sluier mogen ervaren tijdens een individuele sessie. Dit keer was het met een groep van 4 mensen. Voelde voor mij fijn. Toen we begonnen waren er gedachten van: wat denken anderen van mij, doe ik het goed? Al vrij snel was er een spiegel tussen mij en 1 van de deelnemers. Zij voelde zich niet fijn en ik wist dat dit met mij te maken had. Merk dat ik in het dagelijks leven ook veel op mezelf betrek wat niet van mij is. Dat ik mij vaak niet goed genoeg voel maar ook dat ik het voor mezelf groter maak. Door de bewegingen kwam ik meer in mijn lijf. Kon ik mijn vervelende gevoel los koppelen en zien wat ik zelf steeds doe. Dus ook dat ik het zelf kan stoppen. Ik ga hier mee aan de slag ook al voel ik soms weerstand. Dank je wel Regina voor de begeleiding en de fijne groep waarin ik mijzelf durfde/ kon zijn.
Claudine

Het heeft mij een verdieping in vertrouwen gegeven (nadat ik de online-cursus had gedaan), dat ik alles via mijn lichaam kan loslaten, alle ballast en onzekerheden en dat mijn lichaam alle antwoorden geeft. Dit voelt ontzettend fijn. Ook de oefeningen om de beste en hoogste energie bij mijzelf te herkennen, voelen en op te roepen om gelukkiger in het leven te komen staan is van onschatbare waarde, die ik nu in mijn dagelijks leven kan toepassen en waarbij ik ook andere b.v. in mijn werk in de zorg blijer kan maken.
Iris

AuraMoven als levenselixer

AuraMoven versterk je je lichaamscentrum, waardoor je meer verbondenheid, doelgerichtheid, (daad)kracht, helderheid, beweeglijkheid, blijheid, openheid en vertrouwen ervaart.

AuraMoven is een veelzijdig proces dat eenvoudig, snel en is enorm effectief is. Daarnaast is het erg leuk om te doen. Zodra je dit hebt ervaren, wil je niet anders meer. AuraMoven wordt als het ware een levenselixir.

Interesse?

Kijk onder cursussen of er binnenkort een workshop of cursus plaatsvindt, of neem contact op via het contactformulier.