Behandelingen

Voor vitaliteit, ontspanning en transformatie

Voetreflexologie, shiatsu, stemvorktherapie & meer

Ben je op zoek naar een ontspanningsbehandeling, zoek je ondersteuning bij een fysieke klacht of zwangerschap, of wil jij voelen wat je lichaam jou te vertellen heeft?  Wat jouw vraag ook is, ik help je graag verder. Je kunt bij mij terecht voor een breed scala aan behandelingen.  Hieronder lees meer over de behandelingen die ik aanbied.  

Herstel

De behandelingen werken verlichtend en genezend bij veel lichamelijke klachten

 

Transformatie

Ze bieden ondersteuning en inzicht ten tijden van verandering

 

Ontspannend

De behandelingen brengen je zenuwstelsel tot rust

Ook bij zwangerschap

Goede voorbereiding en ontspanning

 

Voetreflexologie

De hele mens is terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met reflexgebieden in de voet verbonden. Voetreflexzonemassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Deze massage is een goede ondersteuning bij vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook kan het klachten als constipatie, rugpijn, oorsuizen en vermoeidheid in de benen helpen verminderen. Bij hartklachten en problemen met de bloedcirculatie kan voetreflexzonemassage een positieve werking hebben. En natuurlijk werkt het ook zeer ontspannend.

Voetreflexologie & begeleiding bij zwangerschap

Door de ontspanning werkt voetreflexzonemassage zeer positief voor de aankomende bevalling. Veel vrouwen hebben door de voetreflexmassage een natuurlijke bevalling kunnen beleven zonder ingeleid te worden. Dat komt de moeder en het kind ten goede. Tijdens deze massages geef ik uitgebreid advies over de juiste ademhaling voor het bevallingsproces. We gaan het samen oefenen, zodat je fantastisch voorbereid bent op je gezinsuitbreiding: fysiek en vooral ook mentaal en emotioneel.

Shiatsu

Shiatsu betekent ‘vingerdruk’ of ‘duimdruk’. Bij Shiatsu zorgen hand- en vingerdrukken op de huid voor het stimuleren van het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam. Zo voorkom en genees je ziekte, elimineer je factoren die voor vermoeidheid zorgen en bevorder je een goede algemene gezondheid. Shiatsu stimuleert de levensenergie en levensvreugde, herstelt de fysieke en psychische balans en activeert de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam. De levenskwaliteit wordt hierdoor verhoogd waardoor je met hernieuwde vitaliteit en ontspanning door het leven gaat. Shiatsu is ook in combinatie met andere therapieën een goede ondersteuning bij zware en chronische ziekten. Een shiatsu behandeling kan indien gewenst gecombineerd worden met coaching (zie hieronder).

Coaching

Wil jij verandering in jouw leven? Combineer dan je shiatsu behandeling met coaching. In een coachingssessie focussen ons op het levensgebied wat jouw aandacht vraagt (bijvoorbeeld relaties, financiën, welzijn, talentontwikkeling, ouderschap, opvoeding), staan stil bij wat je wilt bereiken en hoe je daar gaat komen. Je ontvangt eenvoudige en krachtige tools waarmee je een sterke mindset creëert en de juiste wensen en gedachten uitzendt. Je leert hoe je liefdevol en met een open hart in jezelf aanwezig kunt zijn. Zo creëer je een optimistisch levensgevoel, heb je een helder beeld over jouw leven en toekomst en maak je van je leven een fantastisch avontuur!

Stemvorktherapie
Stemvorktherapie

Stemvorktherapie

In veel van mijn behandelingen pas ik ook stemvorktherapie toe. In dit nieuwe tijdperk zijn klank, kleur en trilling onze grote helpers en de stemvorken dragen al deze dingen in zich. Ze zorgen voor heling op holistische wijze. Stemvorken hebben een helende werking op alle lagen van het lichaam, op al onze energiebanen en organen en op ons mentale en emotionele welzijn. De trillingen van de stemvorken komen zacht ons energieveld en ons lichaam binnen en brengen in beweging wat tot stilstand is gekomen. Blokkades en weerstanden kunnen simpelweg niet blijven bestaan. Het resultaat is dat het lichaam weer samenwerkt als één geheel.

Energetische healing

In deze behandeling worden alle chakra’s gezuiverd en geactiveerd. De magnetische kracht van kristallen brengt je hele lichaam en energievelden tot een stralend geheel. Deze behandeling vindt met behulp van hogere energieën – oftewel licht – plaats. We besteden aandacht vragen rondom je huidige levenspad. Gevoelens als twijfels, angsten, verdriet, eenzaamheid en machteloosheid worden getranformeerd of opgelost. Energetische healing vormt een krachtige aanvulling op de andere behandelingen. Vooral voor gevoelige mensen een aanrader.

Adem halen

Ademhalingstechnieken

Onze ademhaling is een bron van levenschenkende, genezende en reinigende energie. De ademhaling is het krachtigste hulpmiddel om onszelf te transformeren: met behulp van (diepe) ademhalingstechnieken kunnen we gifstoffen verbranden,  geblokkeerde emoties ontladen en de structuur van het lichaam en ons bewustzijn veranderen.
Door te oefenen in het willekeurig gebruik van de ademhaling en de capaciteit bewust te vergroten, zal dit diepe ademhalen uiteindelijk een tweede natuur worden. 

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in of bel mij om een afspraak te maken. Ik help je het best na persoonlijk contact: zorg is maatwerk en jij bent uniek.

i

We maken een plan

Samen met jou maak ik een plan om je verder te helpen.

Resultaat

We werken samen in mijn praktijk om de vooraf afgesproken doelen te bereiken.

Tarieven

Voetreflexologie 1 uur €70,-
Shiatsumassage 1 uur* €80,-
Shiatsumassage en coaching 1 uur* € 95,-
Shiatsumassage en coaching 1,5 uur* € 120,-
Stemvorktherapie inbegrepen in behandeling
Energetische healing 1 uur € 80,-
Ademhalingstechnieken 1 uur € 55,-
Voetreflexologie
1 uur €70,-
Shiatsumassage
1 uur* €80,-
Shiatsumassage en coaching
1 uur* €95,-
Shiatsumassage en coaching
1,5 uur €120,-
Stemvorktherapie
Inbegrepen in behandeling
Energetische healing
1 uur € 80,-
Ademhalingstechnieken
1 uur € 55,-

*Deze behandeling is veelal declarabel via de aanvullende zorgverzekering