Voetreflexologie

Effectieve natuurgeneeskundige therapie

Genezing

Werkt verlichtend en genezend bij veel lichamelijke klachten

 

Ontspannend

Grote ontspanning bij voetreflexzonemassage

 

Herstelvermogen

Stimuleert de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam

Ook bij zwangerschap

Goede voorbereiding en ontspanning

 

Voetreflexologie

Voetreflexzonemassage is een effectieve natuurgeneeskundige therapie die de reguliere gezondheidszorg prachtig aanvult. De hele mens is terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met reflexgebieden in de voet verbonden.

Voetreflexzonemassage brengt levensprocessen die zich hebben vastgezet weer in beweging. Deze massage is een goede ondersteuning bij vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook kan het klachten als constipatie, rugpijn, oorsuizen en vermoeidheid in de benen helpen verminderen. Bij hartklachten en problemen met de bloedcirculatie kan voetreflexzonemassage een positieve werking hebben.

En natuurlijk werkt het ook zeer ontspannend.

 

Voetreflexologie bij zwangerschap

Door de ontspanning werkt voetreflexzonemassage zeer positief voor de aankomende bevalling. Veel vrouwen hebben door de voetreflexmassage een natuurlijke bevalling kunnen beleven zonder ingeleid te worden. Dat komt de moeder en het kind ten goede. Tijdens deze massages geef ik uitgebreid advies over de juiste ademhaling voor het bevallingsproces. We gaan het samen oefenen, zodat je fantastisch voorbereid bent op je gezinsuitbreiding: fysiek en vooral ook mentaal en emotioneel.

.

 

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in of bel mij om een afspraak te maken. Ik help je het best na persoonlijk contact: zorg is maatwerk en jij bent uniek.

i

We maken een plan

Samen met jou maak ik een plan om je verder te helpen.

Resultaat

We werken samen in mijn praktijk of op je werk om de vooraf afgesproken doelen te bereiken.

Voetreflexzonemassage

Behandeling van 1 uur

€ 70,-

Deze behandeling is niet declarabel.