1-daagse workshop stemvorktherapie

Maak kennis met de kracht van geluidsfrequenties

Een heilzaam instrument voor iedereen

In deze 1-daagse workshop maak je op korte en krachtige wijze kennis met stemvorktherapie. De stemvork is een instrument dat een plek verdient in jouw ‘EHBO apotheek’. Het biedt verlichting bij klachten als stress, angst, stemmingswisselingen, vermoeidheid, hoofdpijn en buikpijn. 

Tijdens deze workshop leer je werken met een drietal breed inzetbare stemvorken: de Ohm stemvork, de Meester stemvork en de 528 Hz stemvork. Op praktische en ontspannen wijze leer je hoe je met behulp van deze stemvorken meer rust, balans en vitaliteit creërt in lichaam en geest. Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de weldadige werking ervan ervaren.

Het werken met stemvorken is wellicht makkelijker dan je denkt: de klanken en trillingen die de stemvorken voortbrengen, weten precies de juiste plekken in je lichaam te vinden, zonder dat wij ze met onze beperkte mind hoeven aan te sturen. 

Door te werken met de stemvorken verhoog je de trilling van het lichaam en creëer je stroming in emoties en gedachten. De stemvorken zijn fantastische ondersteunende tools voor deze bijzondere tijd waarin alles verandert, terwijl wij zelf nog niet weten waar alles naar toe gaat bewegen. 

Wanneer?

van 10.00 tot 15.30 uur

zaterdag 6 april

zaterdag 12 oktober

Investering

 €201,- per persoon

Waar?

Denenburg 41, Den Haag

Aantal deelnemers

max 6

“Voor de workshop had ik nog nooit een stemvork gezien. Ik denk dat de triangel van muziekles desgevraagd als eerste associatie naar boven was gekomen. Maar dat was vóór de workshop. Nu ben ik een ervaringsdeskundige van 1 dag en ben ik nog een beetje flabbergasted van het moois dat het mij heeft gebracht. Ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer rust en ontspanning ervaren. Het gebruik van de stemvork maakte dat ik weer thuiskwam in mijn lichaam. Het geluid en de trilling verstommen gedachten, puur ervaren en voelen staan op de voorgrond. Ik heb ook bewust ervaren dat energie zichtbaar en voelbaar is. Een kadootje. Regina faciliteert en begeleidt op allesziende en sensitieve wijze. Dit maakt dat de deelnemers met ruimte, humor en vertrouwen optimaal kunnen genieten van hun eigen ervaringen tijdens de workshop.” – Simone

Praktisch

De cursus is geschikt voor iedereen die zich ertoe aangetrokken voelt.

Draag gemakkelijke kleding en neem een notitieboekje en pen mee.

Wil je na de cursus een eigen set planeten-stemvorken aanschaffen? Daar adviseer ik je graag bij.

Ook meedoen?

Aanmelden kan via een email naar info@reginacove.nl
of vul hieronder het aanmeldformulier in.

Wil je je opgeven? Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op!

We vragen je naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen.
We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit aan derden verstrekken.