Ademhaling

De elementaire levensfunctie

Herstel

Reiniging en ontlading voor een balans tussen lichaam en geest

 

Transformatie

Krachtigste hulpmiddel bij verandering

 

Herstelvermogen

Stimuleert de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam

Oefening in vitaliteit

Bewust vergroten van de capaciteit

 

Ademhaling

 

De ademhaling houdt natuurlijk de elementaire levensfunctie in stand. Het is ook het krachtigste hulpmiddel om onszelf te transformeren: om gifstoffen te verbranden, geblokkeerde emoties te ontladen en de structuur van het lichaam en het bewustzijn te veranderen. Zonder adem zouden wij niet kunnen spreken, want lucht is de kracht achter onze stem. Zonder zuurstof zou het niet mogelijk zijn voedsel te verteren. Onze hersenen zouden niet kunnen denken. Onze ademhaling is een bron van levenschenkende, genezende en reinigende energie.
Ademhaling speelt dus een opmerkelijke rol in ons leven. Door te oefenen in het willekeurig gebruik van de ademhaling en de capaciteit bewust te vergroten, zal dit diepe ademhalen uiteindelijk een tweede natuur worden. Die ademhaling kan de structuur van het lichaam wijzigen.

Ik nodig je uit om een keer naar mijn praktijk in Den Haag te komen voor een sessie Ademhaling. Het geeft direct meer lucht!

 

 

 

 

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in of bel mij om een afspraak te maken. Ik help je het best na persoonlijk contact: zorg is maatwerk en jij bent uniek.

i

We maken een plan

Samen met jou maak ik een plan om je verder te helpen.

Resultaat

We werken samen in mijn praktijk of op je werk om de vooraf afgesproken doelen te bereiken.

Ademhalingstechnieken

Sessie van 1 uur

€ 55,-

Deze behandeling is niet declarabel.