Online cursus: Persoonlijk Leiderschap

Creëer meer zelfvertrouwen, vreugde en welzijn in jouw leven

start op 16 oktober en 6 november 2023

Schrijf je nu in!

 

Leer hoe je meer welzijn, liefde en overvloed in jouw leven creëert!

In deze cursus leer je hoe je van je leven écht een feestje maakt. De cursus is bedoeld voor de mensen die het roer van hun leven stevig in eigen handen willen nemen en meer zelfvertrouwen, vreugde, welzijn, schoonheid, liefde en overvloed willen ervaren. In deze cursus leer je hoe je met behulp van krachtig lichaams- en energiewerk de kwaliteit van jouw leven enorm kunt verbeteren. Je leert je diepste verlangens kennen, jezelf vrij te maken en jouw wensen te manifesteren, zodat je het leven kunt gaan leiden waarnaar je verlangt.

Ruil jouw roeibootje in voor een cruiseschip. Creër het leven waar je nu naar verlangt!

Drie weken lang intensieve groepcoaching

Elke week ontvang je drie online coaching sessies waarin je inzichten ontvangt en nieuwe energetische tools en vaardigheden leert. In de sessies heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vraagstukken in te brengen en hier coaching op te ontvangen.

Tijdens de sessies leer je:

  • Wat je ware verlangens zijn. 
  • Hoe emoties uit het verleden jou nog steeds beïnvloeden en hoe je jezelf daarvan vrijmaakt. 
  • Belemmeren gedachten en overtuigingen te identificeren en transformeren.
  • De juiste vragen te stellen, zodat de juiste informatie zich in jou ontvouwt. 
  • Hoe je je lichaam gebruikt om antwoorden te ontvangen, beslissingen te nemen en te manifesteren. 
  • Hoe je jezelf rustig en veilig laat voelen in turbulente tijden.
  • Jouw lichaamscellen te transformeren. 

Regina is een kei in het jou meenemen op haar schip. Om jou te laten voelen, ervaren en direct te laten toepassen hoe je met behulp van praktische oefeningen Jouw tools die je aangereikt krijgt om het roer in handen te nemen op jouw schip. Dank daarvoor Regina. Ik pas dagelijks het geleerde met succes toe in mijn leven.

Willemien

Heling door beweging: AuraMoven

Een belangrijke tool die je leert in deze cursus is het AuraMoven: een bijzondere vorm van bewegen die niets met dansen te maken heeft, maar er op het eerste gezicht wel op lijkt. Het AuraMoven richt zich op het losmaken en verwerken van emoties die zich hebben vastgezet in ons lichaam of energielichaam. Tijdens het bewegen (moven) ontstaan waardevolle inzichten waardoor je de emoties direct kunt loslaten. Je voelt je lichter en kunt je gaan richten op wat je werkelijk wilt. 

Deze online cursus is heel belangrijk voor mijn leven geweest (en is). Het heeft mij geleerd om volledig onafhankelijk te zijn van mijn gevoelens, waarbij ik soms geen raad mee weet. Ik ga dan aura-moven en dan kom ik in mijn lichaam die dan alle antwoorden geeft.
Iris

Praktische informatie

Deze herfst zijn er twee cursussen. De eerste cursus start op 16 oktober en de tweede cursus start op 6 november. Drie keer per week krijg je een uur lang online live les van 20:00 tot 21:00. Tijdens de lessen is er ruimte om jouw persoonlijke vraagstukken te behandelen.

De lesdagen van de cursus in oktober zijn:

maandag 16/10, dinsdag 17/10, vrijdag 20/10

maandag 23/10, woensdag 25/10, vrijdag 27/10

maandag 30/10, woensdag 1/11, vrijdag 3/11

De lesdagen van de cursus in november zijn:

maandag 6/11, dinsdag 7/11, woensdag 8/11

maandag 13/11, dinsdag 14/11, vrijdag 17/11

maandag 20/11, dinsdag 21/11, vrijdag 24/11

 

Deze cursus heeft mij tools gegeven om emoties die in mijn lichaam vastzaten los te maken. Het heeft mij meer rust gegeven, zelfvertrouwen en kracht. Het is zeker een aanrader, want je komt daardoor meer tot jezelf.
Ook geeft Regina je de inspiratie om je wensen waar te maken, want alles is mogelijk…
Azra

Over Regina

Regina is coach, masseur en energetisch therapeut met ruim 20 jaar ervaring. Regina groeide op in Oost-Duitsland ten tijde van de Berlijnse muur. Haar jeugd was uitdagend. Als kind al voelde Regina dat er meer was, dat er meer uit het leven te halen viel. Al op jonge leeftijd nam zij het besluit het heft in eigen handen te nemen: zij wilde niet langer leven onder het juk van het communistische systeem. In de jaren 80 kon zij door bijzonderheden naar Nederland komen en heeft vanuit daar een nieuw leven opgebouwd. Als coach en therapeut en leraar leert Regina mensen hoe zij dichter bij hun ware kern kunnen komen en meer innerlijke kracht, passie en motivatie voor het leven kunnen ervaren. Ze helpt je om je talenten te herkennen en in te zetten om zo het leven te creëeren wat waarnaar je ten diepste verlangt.

Ben jij er klaar voor om de kapitein in jouw leven te worden? 

Wat krijg je?

♦ 9 online krachtige groepcoaching sessies van Regina

♦ Héél veel tools en vaardigheden om van jouw leven een feest te maken!

De mogelijkheid om Regina vragen te stellen tijdens de sessies.

Investering

€ 110,-