Stemvorktherapie

Een zachte maar krachtige aanvulling op je behandeling

Zacht maar krachtig

Een subtiel instrument met transformatief effect

;

Nieuwetijds

Ondersteund uitstekend bij de uitdagingen van dit nieuwe tijdperk

Holistisch

Werkt door op alle lagen van je lichaam en je energieveld

Aanvullende stemvorktherapie 

Ik werk met planeten stemvorken, de harmonische stemvorken (set van Pythagoras) en met kristallen stemvorken. Stemvorken zijn de zachte, maar uiterst krachtige genezers van de aankomende tijd. Kosmisch gezien, bevinden we ons in de overgang naar een nieuw tijdperk. We sluiten een periode van 200 -230 jaar af, waarin de nadruk op de materie lag.  We beginnen nu een nieuw tijdperk, waarin bewustwording centraal staat. De betekenis voor de materie gaat veranderen. 

In dit nieuwe tijdperk zijn klank, kleur en trilling onze grote helpers. De stemvorken dragen al deze dingen in zich en zorgen voor heling op holistische wijze. Niets kan de zachte kracht van de stemvork weerstaan. De trillingen van de stemvorken komen zacht ons energieveld en ons lichaam binnen en brengen in beweging wat tot stilstand is gekomen. Blokkades en weerstanden kunnen simpelweg niet blijven bestaan. Stemvorken hebben een helende werking op alle lagen van het lichaam, op al onze energiebanen en organen en op ons mentale en emotionele welzijn.

Ik gebruik de stemvorken intuïtief en naar kennis. De stemvorken zorgen er vooral voor dat het lichaam weer samenwerkt als één geheel. De klanken, kleuren en trillingen van de stemvorken zorgen ervoor dat alles wat samenhoort weer samenkomt en als één geheel gaat werken. Want niets is op zichzelf. 

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van stemvorken? Boek dan een behandeling.  

 

 

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in of bel mij om een afspraak te maken. Ik help je het best na persoonlijk contact: zorg is maatwerk en jij bent uniek.

i

We maken een plan

Samen met jou maak ik een plan om je verder te helpen.

Resultaat

We werken samen in mijn praktijk of op je werk om de vooraf afgesproken doelen te bereiken.

Behandeling

Inbegrepen in de prijs van je behandeling