Wingwave Coaching

De methode voor stress relief

EMDR en Myostatiek

De wetenschappelijke basis voor Wingwave Coaching

 

Stressreductie

Voor kinderen en volwassenen – ook op het werk

 

Combinatie voor diepere integratie

Ook samen met shiatsu en voetreflexologie voor extra ondersteuning

 

Vitaliteit

Hernieuwt de vitaliteit en zorgt voor ontspanning

Wingwave Coaching

Ooit ontstaan samen met EMDR, is Wingwave de mooiste methode voor stressreductie. Op speelse wijze toegepast is het ook fantastisch voor kinderen, die met sprookjes, yoga en tekenen worden begeleid.

Denk daarbij voor de toepassing aan buikpijn, angsten, verlegenheid, onzekerheid, twijfels en minderwaardigheidsgevoel.

Volwassenen zetten het vaak in bij angsten zoals vliegangst, angst voor autorijden, spreekangsten en faalangst, en werkgerelateerde angsten als angst voor baanverlies, verandering of stress door of met collega’s.

Met de Myostatiek-test wordt gemeten om welke oorzakelijke gevoelens of angsten het gaat. Deze worden vervolgens met de Wingwave-methode behandeld. Meestal zijn 3 tot 5 consulten genoeg om grote angsten of onzekerheden op te lossen. Het gaat hierbij om de hersenen, die bepaalde ervaringen niet voldoende konden verwerken tijdens de slaap.

Te veel opvolgende stressfactoren en te weinig slaap zorgen ervoor dat de natuurlijke herstelfasen tijdens het slapen niet meer voldoende zijn om de indrukken van overdag te verwerken. Om de zogenaamde blokkades vrij te maken, wordt het wingwave-proces toegepast. Het zorgt ervoor dat door de bipolaire stimulans de hersenen de informatie alsnog kunnen verwerken.

Wingwave wordt individueel en ook in groepsverband gegeven. De methode wordt ondersteund door de MYOSTATIEK-test die in universitaire studies is onderzocht en goede resultaten opleverde.

 

De methode is gestructureerd, pragmatisch en werkt direct. Je hoeft niet terug naar het verleden, die emotie die op het moment voelbaar is en stress veroorzaakt wordt direct met Wingwave behandeld.

Wingwave Coaching kan als consult apart geboekt worden of samen met shiatsu of voetreflexologie. De meerwaarde van de combinatie is dat het ontspanningsproces uiteindelijk dieper zal integreren

Hoe het werkt

Maak een afspraak

Vul het contactformulier in of bel mij om een afspraak te maken. Ik help je het best na persoonlijk contact: zorg is maatwerk en jij bent uniek.

i

We maken een plan

Samen met jou maak ik een plan om je verder te helpen.

Resultaat

We werken samen in mijn praktijk of op je werk om de vooraf afgesproken doelen te bereiken.

Wingwave Coaching

Behandeling van 30 minuten

€ 35,-

Deze behandeling is niet declarabel.