2-daagse cursus stemvorktherapie

Breng je lichaam en geest in balans

Klanken en frequenties: de heelmeesters voor deze tijd

Tijdens deze 2-daagse cursus gaan we ons uitgebreid verdiepen in de fonoforese: het creëren van vitaliteit en welzijn door middel van stemvorktherapie. Je leert hoe jezelf en anderen te kunt behandelen met behulp van de geluidstrillingen die voortkomen uit stemvorken.

Met stemvorktherapie verhoog je de trilling van het lichaam en creëer je stroming in emoties en gedachten. Het is een fantastische ondersteunende tool voor deze bijzondere tijd waarin alles verandert, terwijl wij zelf nog niet weten waar alles naar toe gaat bewegen. De klanken en trillingen die de stemvorken voortbrengen, weten precies de juiste plekken in je lichaam te vinden, zonder dat wij ze met onze beperkte mind hoeven aan te sturen. Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de weldadige werking ervan ervaren. De stemvork is een instrument dat een plek verdient in jouw ‘EHBO apotheek’. Het biedt verlichting bij klachten als stress, angst, stemmingswisselingen, vermoeidheid, hoofdpijn en buikpijn. 

Tijdens deze cursus leer je werken met een drietal breed inzetbare stemvorken: de Ohm stemvork, de Meester stemvork en de 528 Hz stemvork. Daarnaast ga je ook aan de slag met een hele bijzondere set stemvorken: de planeten stemvorken. De frequenties die deze stemvorken voortbrengen zijn gebaseerd op de frequenties van de planeten in ons sterrenstelsel en vormen een belangrijke voedingsbodem voor onze organen. In de workshop leer je hier meer over.

 

Wanneer?

van 10.00 tot 15.30 uur

6 & 7 april

12 & 13 oktober 

Investering

 €402,- per persoon

Waar?

Denenburg 41, Den Haag

Aantal deelnemers

Maximaal 6

Liever direct aan de slag?

Kun je niet wachten? Misschien is de online cursus iets voor jou.

Wat anderen zeggen 

“Wat was deze 2-daagse cursus mooi en leerzaam! Regina’s uitleg is helder en invoelend. Ze begeleidt het oefenen heel zorgvuldig, respectvol en met ruimte voor ideeën van de deelnemers. De opbouw van de cursus is heel helder en ik kijk er naar uit het geleerde in de praktijk te brengen.”

“Ik kwam naar de cursus met een open mind en een beetje ervaring met stemvorken. Regina is een Wijze Vrouw met heel veel kennis en gevoel. Ik ben verbaasd hoeveel ik uit de cursus kon halen in slechts twee dagen!”

“Nogmaals wil ik een warme dankbaarheid uitdrukken voor deze mooie tweedaagse! Volgende week mag ik op drie mensen oefenen. Ik kijk er enorm naar uit en ga er met zelfvertrouwen in. Ook bedankt voor wat er tijdens de cursus in mij is losgemaakt met de stemvorken. Wat is het leven toch een groots avontuur!”

“Regina begeleidt je op professionele en bijzonder hartelijke wijze. Ik kan iedereen, alle energetisch werkende therapeuten in het bijzonder, aanraden deze zeer inspirerende cursus te volgen!”

Praktisch

De cursus is zowel geschikt voor therapeuten als voor niet-therapeuten. Deze cursus is ook uitermate geschikt om samen met een vriend(in) of partner te doen. Zo kun je elkaar naderhand ook blijven behandelen met de stemvorken.

Draag gemakkelijke kleding en neem een notitieboekje en pen mee.

Wil je na de cursus een eigen set planeten-stemvorken aanschaffen? Daar adviseer ik je graag bij.

Ook meedoen?

Aanmelden kan via een email naar info@reginacove.nl
of vul hieronder het aanmeldformulier in.

Wil je je opgeven? Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op!

We vragen je naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen.
We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit aan derden verstrekken.