Workshop planeten-stemvorken

Breng je lichaam in balans

Meer vitaliteit met klanken en frequenties

Wist je dat onze lichamen, en om precies te zijn onze organen, allemaal verbonden zijn met een specifieke planeet? De planeten in ons sterrenstelsel vormen een belangrijke voedingsbron voor onze organen. In deze 2-daagse workshop leer je hoe je via stemvorktherapie met planeten-stemvorken je organen en je lichaam weer in de juiste, vitale trilling kunt brengen. Ook leer je meer over de relatie tussen de planeten, de planeten-stemvorken en onze organen.

De planeten-stemvorken zijn fantastische ondersteunende tools voor deze bijzondere tijd, waarin alles verandert, en wij zelf nog niet weten waar alles naar toe gaat bewegen. De klanken en trillingen die deze bijzondere stemvorken voortbrengen, weten namelijk precies de juisten plekken in je lichaam te vinden. Ze weten intuitïef waar ze nodig zijn, zonder dat wij ze met onze beperkte mind hoeven aan te sturen.

Met planeten-stemvorktherapie verhoog je de trilling van het lichaam. Ook breng je meer stroming in je emoties en gedachten. Zo kunnen door middel van stemvorken zware stemmingen worden opgeheven en kun je gemakkelijker onderliggende oorzaken herkennen. Op deze wijze kun je blijvende resultaten bereiken.

Het werken met planeten-stemvorken is effectief en efficiënt en heeft een langdurige werking. Tijdens de workshop zul je dit zelf ervaren, want we gaan veel met elkaar oefenen. Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de weldadige werking ervaring.

 

Praktisch

Deze workshop is uitermate geschikt om samen met je vriend(in) of partner te doen. Zo kun je elkaar naderhand ook blijven behandelen met de stemvorken.

Het is aan te raden tijdens de workshop gemakkelijke kleding te dragen. Neem ook een notitieboekje en pen mee.

Wil je na de workshop een eigen set planeten-stemvorken aanschaffen? Daar adviseer ik je graag bij.

 

Ook meedoen?

Aanmelden kan via een email naar info@reginacove.nl
of vul hieronder het aanmeldformulier in.

 

 

 

 

Wanneer?

Optie 1: 10 & 11 juli van 10.00 tot 16.00 uur

Optie 2: 6 & 7 augustus van 10:00 tot 16:00 uur

Kosten

 €180,- per persoon

Waar?

Denenburg 41, Den haag

Aantal deelnemers

Minimaal 6

Wil je je opgeven? Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op!

We vragen je naam, e-mailadres en optioneel je telefoonnummer zodat wij contact op kunnen nemen.
We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en nooit aan derden verstrekken.