Waarom doe ik dit werk

Ik wil graag aan U/jou vertellen, waarom ik dit werk doe en wat mijn doel is.

Sinds 2008 ben ik met mijn zonen heel plotseling alleen in een nieuw huis. Een huis, wat het begin van een nieuwe start in mijn/ons leven zou zijn. Veel tijd is er vooraf gegaan, veel leren, veel proberen en begrijpen wat al die uitdagingen van het leven inhouden.

Nog niet zolang geleden waren deze thema’s geen uitdagingen voor mij, maar problemen. Het heeft veel inzet en ook tranen gekost om tot dit inzicht te komen.
Vaak had ik aan het begin van deze tijd de gedachte in mijn hoofd, “ik wil niet meer, het is genoeg”. Ik wilde niet meer verder, waren daar niet de kinderen. Al mijn energie zat in het nieuwe plan, samen doorgaan. Dat werd het niet. Ik moest tot op mijn bot de diepte in, eerst mijn zonen redden, dan mijzelf. We hadden genoeg van alles, hoe kon ons dat overkomen en wat was de zin van al deze pijnen, verlies en angsten.
Mijn redding was mijn interesse in de mens überhaupt. Mijn hart, dat hield van de mens.

Maar hield ik werkelijk van mezelf?

Ik moest er achter komen dat ik dat niet deed. Een moment van wakker worden. Zo heeft mijn verhaal een positieve richting gekregen. Alle veranderingen, genezing en healing hebben hun oorsprong in de liefde en het respect tot ons/mezelf.
Zelfrespect betekent grenzen stellen. Ik moest onderzoeken, wat voelt goed voor mij, wat is belangrijk voor mij. Hoe wil ik mij voelen.
Hoe kan ik bij alle pijnen en ervaringen uit het verleden een nieuwe zin in het leven vinden.
Wie of wat is mijn grootste tegenstander. Dat was ik zelf. Aspecten zoals onvermogens tot loslaten, moedeloosheid, zelftwijfels en oude overtuigingen hadden transformatie nodig.
En natuurlijk is er tijd nodig om te rouwen over het verlies.

Deze inzichten hebben mijn werk in de praktijk heel veel meerwaarde opgeleverd.
Zoals bij veel mensen was mijn levensvreugde volledig verdwenen. Ik heb nu de juiste middelen gevonden om de vreugde in het leven terug te vinden.

Een traumatische kindertijd was een oorzaak voor het onvermogen. Ouders die geen ouders konden zijn. Wij kinderen werden in kindertehuizen ondergebracht.
Al deze kwetsuren willen gezien en geheeld worden, die hebben aandacht, liefde en inzicht nodig. Vergeving en scholing voor een nieuw denken over het leven. Veel moed, geduld, doorzettingsvermogen en steeds weer opnieuw terugkeren tot zelfvertrouwen (als je eenmaal weet wat dat überhaupt is), zelfwaardering, zelfrespect, zodat het leven weer een zin krijgt.
Al mijn ervaringen hebben mij tot een mens met een groot hart laten worden.
Mijn angsten uit het verleden hebben mij ertoe gedreven om kennis over de mens te verzamelen. Ik heb vele jaren opleidingen gevolgd. Cursussen en workshops, vele jaren ervaringen in mijn praktijk hebben mij compleet vernieuwd. Nu kan ik me laten zien en sta ik achter mezelf.

Vandaag kan ik zeggen, dat ik bevrijd ben van het verleden, helemaal bevrijd. Er is geen slechte moeder of vader, of echtgenoot. Wat gebleven is, is ontwikkeling, dankbaarheid en liefde voor mezelf, de mensen en de wereld. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is te begrijpen, te vergeven en los te laten, maar ik weet ook, dat alles mogelijk is in dit leven, dat wij met zijn allen uniek zijn en een bijdrage kunnen leveren voor een betere wereld, een nieuwe aarde.

Ben jij/U ook iemand die zich wil bevrijden van oude pijnen en kwetsuren, wil jij je talenten en potentieel ontdekken en toepassen in je leven, dan nodig ik je uit in mijn praktijk. Ik heb een aantal verschillende methodes om aan te reiken. Op de website zie je de meeste vermeld.
Wij maken met zijn allen het verschil in deze wereld, iedere opgeloste pijn, ieder vergevingsmoment, iedere stap met een glimlach in je hart en op je gezicht, ieder klein moment tot verandering geeft onze wereld de kans tot meer vrede en liefde te komen. Je wordt wakker in je stralende lichtkracht wat je ware oorsprong en thuisplaats is en waar je /we altijd naar terug zullen keren. Mens wordt wakker en herken wie je werkelijk bent.
In Liefde en vertrouwen

Regina

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *